Συχνές Ερωτήσεις
Τιμολόγηση

Στην πρώτη επικοινωνία μας μαζί σας θα αξιολογήσουμε τον όγκο μηνιαίων εξόδων της επιχείρησής σας για να προσδιορίσουμε ποιο πακέτο συνδρομής είναι το καλύτερο για την επιχείρησή σας.

Ναι απολύτως. Δεν σας κλειδώνουμε ποτέ στην υπηρεσία μας και διασφαλίζουμε ότι είναι εύκολο να λάβετε τα οικονομικά σας από την indima αν αποφασίσετε ποτέ να φύγετε.

Εξετάζουμε το πρόγραμμά σας κάθε χρόνο. Εάν διαπιστώσουμε ότι ο μέσος όγκος εργασίας έχει αλλάξει από την τελευταία σας αξιολόγηση (είτε αυξήθηκε είτε μειώθηκε), θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την δυνατότητα αλλαγής του προγράμματος.

Μπορείτε πάντα να ζητήσετε επανεξέταση των τιμών στα μέσα του έτους, εάν οι ανάγκες τήρησης βιβλίων σας ξαφνικά αλλάξουν.

Λογιστικές Υπηρεσίες

Η τήρηση βιβλίων αποτελεί μία πολύ σημαντική διαδικασία για την επιχείρηση και δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα για το που έρχονται και πηγαίνουν τα χρήματά σας. Όταν τα βιβλία σας είναι σωστά ενημερωμένα μπορείτε να λάβετε πιο έξυπνες οικονομικές αποφάσεις.

Ο λογιστής σας κατηγοριοποιεί τις συναλλαγές σας και παράγει τις οικονομικές σας καταστάσεις. Επίσης κάνει προσαρμογές στα λογιστικά σας βιβλία για να διασφαλίσει ότι συμμορφώνονται με την νομοθεσία.

Περιστασιακά, ο λογιστής σας μπορεί να χρειαστεί την συμβολή σας σε πράγματα όπως η σωστή κατηγοριοποίηση μια συναλλαγής.

Επίσης μπορείτε να κανονίσετε μία τηλεδιάσκεψη  με τον λογιστή σας όποτε θέλετε. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση – είμαστε πάντα χαρούμενοι να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε.

Από την αρχή της συνεργασίας σας μαζί μας θα σας ανατεθεί ένας λογιστής ο οποίος θα αναλάβει την συνεχή εξυπηρέτηση και ενημέρωσή σας. Εκείνος θα είναι ο υπεύθυνος για τις μηνιαίες καταστάσεις και την τήρηση των λογιστικών σας βιβλίων.

Προσπαθούμε να διατηρούμε την σχέση λογιστή – πελάτη για την αποτελεσματικότερη και καλύτερη επίτευξη των στόχων μας.

Όλοι οι λογιστές και φοροτεχνικοί μας εργάζονται στην έδρα μας στην Κοζάνη.

Όλοι οι εργαζόμενοι μας είναι απόφοιτοι ΑΕΙ. Συλλογικά, έχουν εμπειρία υποστήριξης χιλιάδων freelancers και ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η ομάδα μας γνωρίζει πώς να εξυπηρετεί τις μοναδικές σας ανάγκες και το κάνει πολύ καλά.

Η επιχείρηση υπάρχει από το 1998. Το 2020 παρουσιάσαμε την νέα πλατφόρμα business.indima

Εξυπηρετούμε εκατοντάδες εταιρίες, freelancers, μπλοκάκηδες και αυτοαπασχολούμενους από όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να βρείτε πραγματικές κριτικές από τους πελάτες μας στην ιστοσελίδα.

Φορολογικές Υπηρεσίες

Φυσικά και μπορούμε να σας προσφέρουμε φορολογικές και οικονομικές συμβουλές. Σε όλα τα πακέτα συνδρομής μας παρέχουμε μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών και σύμβουλών μας πλήρη φορολογική υποστήριξη.

Η έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων φοροτεχνικών μας αναλαμβάνει την υποβολή φορολογική σας κάλυψη. Σε όλα τα πακέτα συνδρομής μας συμπεριλαμβάνεται και η υποβολή του Ε1 και Ε3.